Pillangós virágúak érdekesen?
Figyelt kérdés
Prezentáció, préselt növények, szerintem mégis lapos az egész. Ma láttam néhány munkát amelyet az osztálytársaim készítettek az órára, nagyon unalmas volt. Csütörtökön mi jövünk, az osztálytársnőm és én. Nem szeretném ha a mi munkánk is ilyen lapos lenne. Mitvel lehetne feldobni? Felhasznált növények: takarmány lucerna, zöldborsó, tüskés akác, bab, szója, közönséges aranyeső, lila bükköny, új-mexikói akác, futó lila akác, fehér akác és földimogyoró. Ezekről irtunk, nem kell több, de esetleg némi érdekesség ezekkel kapcsolatban? vagy valamilyen ötlet? szeretném lekötni az osztálytáraimat.2010. jún. 1. 21:46
1/3 A kérdező kommentje:
*mivel
2010. jún. 1. 21:47
2/3 anonim válasza:
földimogyoró van a dinamitban is.. adj körbe egy dinamitot, de nem tudják hogy mikor fog felrobbani.. az lesz ám izgis:)
3/3 A kérdező kommentje:
hehe, sajna az most nincs a közelben.:D
2010. jún. 1. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!