Szilveszterkor buli?
Figyelt kérdés
Sziasztok,van egy 15 éves lányom,aki szeretne elmenni egy házibuliba szilveszterkor.A barátai kibérelnek egy házat és ott lenne lehetőség aludni,de ha nem egyezek bele azt kérte akkor 5-ig ha mehessen el. Alkohol lenne,de ő nem szokott inni,társaság egy részét ismerem. Engedtem el már máskor is,de ez mégis szilveszter. Jól teszem ha elengedem?2017. dec. 3. 17:42
1/1 anonim válasza:
Bár nekem még nincs gyerekem, és csak "tapasztalatlan kis 19 éves" vagyok, de ha eddig elengedte, szerintem ne a szilveszter miatt fogja vissza. Főleg, ha tudja, hogy a lánya nem szokott alkoholt inni és még a társaságból is ismer barátokat.
Engem a szüleim elengedtek anno 16 évesen egy olyan buliba, ahol senkit sem ismertek, és tudták, hogy lesz alkohol is. Jól be is rúgtam, azóta sem merek meginni többet két sörnél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!