Erdemes riasztora kolteni egy 2003as kis auto eseteben?
Én is csak az utcán parkolok, én tetettem bele, még mielőtt elhoztam a kereskedésből. Beszereléssel együtt vagy 55ezret fizettem. Azt mérlegeld, mennyire gyakoriak az ilyen esetek, milyen környéken élsz, mekkora lehet a kár az autódban, ha megkarcolják, leszedik az emblémát, és mennyire lehet egyedi ez az eset, hogy pont arra járt valaki, aki rápróbált az emblémádra. Nálam az a gond, hogy az utca túloldalán egy éjjel-nappali van, ahol éjjelente, főleg hétvégén nagy iszogatás és bandázás folyik, aminek ha vége, mindenki az autó melletti járdán közlekedik haza, így nem éreztem biztonságban.
Egyébként szoktak ilyen autóba riasztórendszert szerelni, akkor indokolt, ha olyan környéken parkolsz vele, ahol sűrűn előfordulnak problémás alakok.
És azt is mérlegelni kell, hogy s riasztó nem minden kártól véd meg: ha egyik iszákos haverunk az éjjel-nappaliból bevágja a sörösüveget a szélvédőn, megszólalhat a riaszató, max ő elszalad, de a kocsiknak már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!