Hogyan gyűjtsek/keressek egy jobb kocsira pénzt? (22F)
Sziasztok, egy gyors leírás a pénzügyi helyzetemről:
minimálbér-ért dolgozom havi 270 Eróért. S ebből a fizetésből lehetetlen összerakni egy autó árát.
szóval hol találhatnék olyan állást(akár külföldön), ahol hónapok alatt egy 5-6000 Eurót megkereshetnék.
Sajnos nincsen semmilyen hasznos végzettségem csak egy víz szerelő. XD
A válaszokat előre is köszönöm.
Az a baj, hogy a legtöbb fiatal hónapok alatt akar 5-6000€-t megkeresni. Még ha van is ilyen lehetôség, ott azért valamit le is kell tenni az asztalra. Na mindegy...
Én ennyi idős voltam, mikor hitelre vettem a 206-os pözsót 2004-ben, ami, akkor 5 éves volt. Sajnos máshogy nem ment. Akkos 150E körül kerestem és nem volt könnyű az első 2 év. Ha esetleg mégis összejön egy autóvásárlás, vedd figyelembe, hogy vannak plusz költségek, ami nem kevés, főleg egy idősebb autóná, több kopóalkatrészt kell cserélni. Teljesítményadó, biztosítás, műszakivizsga 2 évente, olajcsere évente. Próbálj meg elhelyezkedni jobb helyen, több pénzért, fiatal vagy, lehetőségek szerintem vannak, akár itthon, vagy esetleg külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!