Freddie mercury élete rossz volt vagy jó?
Ezt tőle kellene megkérdezni, de szerintem neki jó. Vélhetően élvezte, amit csinált, az éneklést biztosan.
De pl Michael Jackson élete kifejezetten szar volt, pedig ő is tudott énekelni, és még táncolni is.
Egyszer egy interjúban megkérdezték tőle, ha újra kezdené, mit csinálna másképp, erre ő azt mondta semmit nem bán, tehát ugyanúgy élne. Ezek szerint ő jónak ítélte meg a saját életét.
Sok szempontból lehetne vesézni, én a zenei tehetségét tisztelettel és rajongással elismerem, igazán maradandót alkotott. A magánéletét hogyan élte, azt pedig nincs jogom megítélni, inkább csak más véleményem van, de nem lehet feketén-fehéren azt állítani, hogy egyértelműen rossz, vagy jó. Mindannyiunk életében is keveredik a kettő, persze az nem mindegy, hogy összességében milyenekké válunk.
Egyértelműen jó.
Szerette, amit csinált.
Sok jó ember vette körül-bár sokakban csalódott is.
Több milliárdot elvásárolt.
Megismerte az igaz szerelmet is Jim Hutton mellett.
Családra sose vágyott, így ez se volt negatív az életében. Imádta a macskáit és a kertjét.
A szüleivel bár tartózkodó volt-de jó volt a kapcsolatuk.
Szakmailag mindent elért, istenként tisztelték.
Voltak dolgok akik bántották, de SOHA SOHA nem panaszkodott. 1x sem...
Szerintem összességében jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!