Azok az emberek, akik tudnak szaltózni, többek valamivel?
Igen, többek. Nem is értem, hogy ezt miért kérdezed.
Aztán, hogy másban milyenek, az más kérdés.
Ez így nem feltétlenül igaz.
Ha valakinek ezt kis korától tanítják (persze nem rögtön az egészet), az kiválóan fogja csinálni, és semmiféle különleges képesség nem kell hozzá, mert menni fog neki, ha nem hízott el nagyon.
Úgyhogy több lesz a másiknál, az igaz - de csak ezzel a tudással, és semmi mással.
Te kérdező, én öreg ember vagyok (tényleg), így nem tudom, mi van manapság az iskolában.
Az én időmben tornaórán kötelező gyakorlat volt, több más mellett. Ma az olyan nagy dolog?
Nem mindenkinek ment, de más igen.
Aki tud szaltózni, az meg tudja cáfolni Eintstein általános és speciális elméletét?
Az olyan ember, aki erre képes, az különleges? Szerintem az. Viszont cirkuszi atlétának aligha megfelelő. Tehát nem különleges.
Minden ember (igen, mind a most már lassan 8 milliárdot elérő emberiség minden tagja) különleges és egyedi.
Viccet legközelebb a "Humor" kategóriába, nagy vigyorgó szmájlikkal. OK?
Kérdező, te meg ne udvariatlankodj. Ilyenkor azért válaszolunk, hogy akinek esetleg tényleg ilyen problémája van, az tudjon tanulni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!