Miértvan ilyen shit idő júniusban?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 17:09
1/11 anonim válasza:
Valóban shit az idő, megváltozik az éghajlatunk , lehet 10-20 év múlva már olyan lesz a nyár nálunk is mint amilyen mdjuk Londonban szokott lenni. C00l.
2/11 anonim válasza:
És miért van az, hogy a magyar kölyköknél olyan trendi idegen szavakat használni, akkor is, ha van rá magyar megfelelő?
4/11 anonim válasza:
nem értem mire gondolsz? szerintem jó idő van, bár lehetne kicsit melegebb az igaz.
5/11 anonim válasza:
Kategória: Ételek, italok > Bor, sör, röviditalok
Nem tévedtél el egy kicsit?
6/11 anonim válasza:
"shit idő"
A magyar nyelvet is kezded felejteni?
7/11 anonim válasza:
17:20 készül a londoni időjárásra...
8/11 anonim válasza:
mondjuk a crappy lenne amúgy is a megfelelő szó még ánglisul is ...
9/11 anonim válasza:
A borzasztó, rettenetes, szörnyű, kellemetlen szerintem jó szavak az időre. Amúgy tavaly júniusban is hideg volt, 2006 júniusában is hideg volt. De ha nem nincs hideg, akkor mindenki hal meg a melegtől. Mindig van valami, ami nem jó. Én mondjuk 25°C felett érzem jól magam.
10/11 anonim válasza:
én szeretem ezt az időt :) és azt mondják, hogy ilyen lesz az egész nyár a vulkán miatt... én is szoktam shit-ezni...na... ÉS BÜSZKE VAGYOK RÁ! :D és most jön az, hogy leszólnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!