Féltékennyé akar tenni?
van egy barátnőm,2évvel fiatalabb nálam&sokkal szebb.ez egy kicsit zavar is néha,de ki lehet bírni mert marhajófej :D
én egy kicsit szégyenlős vagyok,a barátnőm meg az ellentétem.laza,mindenkivel elvan.én kicsit feszültebb vagyok amikor haverokkal lógunk:D.
és általába ugyanazokba a körökbe mozgunk,és ebben a körben van pár srác aki bejön..ezt tudja a barátnőm is..viszont minden srác a barátnőmbe szerelmes..akik nekem bejönnek,azok is..és ezek a fiuk már többször mondták neki hogy szeretlek,meghalnék érted könyörgöm járjunk stb..a barátnőm viszont nemakar járni eggyikkel sem.viszont nekem ezeket a dolgokat mindig elmondja..hogy most ez meg ez vallott nekem szerelmet..mindig azokrol a srácokrol beszél,akik nekem bejönnek,hogy hú dejól éreztem magam velük..ilyenkor vajon féltékennyi akar tenni?hogy ő megkaphat minden srácot,én meg nem?nagyon irritál..amikor ezeket a dolgokat meséli,van valami fura a nézésében..nos?
szóval a másik lány 11 éves?
menjen barbizni... hogy kapna meg minden srácot és simán lehetsz még szebb nála, még csak most kezdesz felnőni
amúgy sem kell sietni a pasizással
20F
már bocsi de a haveraid hány évesek??
mert nem értem mit látnak egy 11 évesben akinek nincs semmije,egy lapos kis ... deszka!!
még a gondolkodása is teljesen más,egy 11 éves mér barbiknál meg hello kyttynél tart te meg már serdülsz,és a barátaid is...
amúgymeg azis könnyen lehet hogy ezeket csak kitalálja,mert tényleg féltékennyé akar tenni
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!