Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Féltékennyé akar tenni?

Féltékennyé akar tenni?

Figyelt kérdés

van egy barátnőm,2évvel fiatalabb nálam&sokkal szebb.ez egy kicsit zavar is néha,de ki lehet bírni mert marhajófej :D

én egy kicsit szégyenlős vagyok,a barátnőm meg az ellentétem.laza,mindenkivel elvan.én kicsit feszültebb vagyok amikor haverokkal lógunk:D.

és általába ugyanazokba a körökbe mozgunk,és ebben a körben van pár srác aki bejön..ezt tudja a barátnőm is..viszont minden srác a barátnőmbe szerelmes..akik nekem bejönnek,azok is..és ezek a fiuk már többször mondták neki hogy szeretlek,meghalnék érted könyörgöm járjunk stb..a barátnőm viszont nemakar járni eggyikkel sem.viszont nekem ezeket a dolgokat mindig elmondja..hogy most ez meg ez vallott nekem szerelmet..mindig azokrol a srácokrol beszél,akik nekem bejönnek,hogy hú dejól éreztem magam velük..ilyenkor vajon féltékennyi akar tenni?hogy ő megkaphat minden srácot,én meg nem?nagyon irritál..amikor ezeket a dolgokat meséli,van valami fura a nézésében..nos?

2010. jún. 1. 16:42
 1/5 A kérdező kommentje:
amúgy 13/L
2010. jún. 1. 16:42
 2/5 Fke ***** válasza:

szóval a másik lány 11 éves?

menjen barbizni... hogy kapna meg minden srácot és simán lehetsz még szebb nála, még csak most kezdesz felnőni

amúgy sem kell sietni a pasizással

20F

2010. jún. 1. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát kezdjük ott, hogy az ilyen nem a barátnőd. Ha te úgy érzed, hogy féltékennyé akar tenni, akkor valószínűleg úgy is van. Az lehet az oka, hogy azokkal érzi jól magát, akik bejönnek neked, mert azok a legnormálisabbak. Amúgy meg te is eldönthetnéd, hogy ki az, aki a baráti társaságodból legjobban bejön, és megkéred a barátnődet, hogy kopjon le róla. Persze csak szépen és finoman.:D
2010. jún. 15. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

már bocsi de a haveraid hány évesek??

mert nem értem mit látnak egy 11 évesben akinek nincs semmije,egy lapos kis ... deszka!!

még a gondolkodása is teljesen más,egy 11 éves mér barbiknál meg hello kyttynél tart te meg már serdülsz,és a barátaid is...

amúgymeg azis könnyen lehet hogy ezeket csak kitalálja,mert tényleg féltékennyé akar tenni

13L

2011. jún. 24. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:
már eléggé nem téma ez a kérdés de utolsó neked üzenem hogy amikor én voltam 13 éves és ő 11 körülbelül kétszer akkora mellei voltak mint nekem pedig én se voltam lapos. most körülbelül ugyanakkora. És érettebb az a lány a koránál, 11 éves korába nem barbizott, ugyanúgy gondolkodott mint én meg a barátnőim 13 évesen. De tök mindegy, nem tudhattad!:)
2011. nov. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!