Nem tudok dolgozni a számítógépem miatt, most ezért le fognak tolni?
Figyelt kérdés
nem hiszem el, már tegnap és ma is egésznap az adatrögzítős programunkkal meg a gépemmel szenvedek!
Egy csomó lemaradásom van!
Informatikai osztály: nem tudunk mit csinálni beázott az egyik szerver ezért lassúak a gépek...
Egy bevitel ált. áll 5 percből. Most meg legalább 15 perc! Nem bírom idegekkel! Olvassak közben? Vagy mi?
A feletteseimnek szóltam, tudják, hogy ez van, de attól én még nagyon ideges vagyok, mert ha egyszer meg beindul rohadt sokat kell pótolnom, aztán meg majd izélnek, hogy miért vagyok ilyen lassú!
AAARRRGHHH!
2010. jún. 1. 10:57
1/1 anonim válasza:
Na. Én meg gyógynövényezek, és esik az eső, meg gazolnám a kertet, és esik az eső. Később lesz elég idő mindenre. Pályát tévesztettél lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!