Valaki tuggya ennek a zenének a címét? Tű tű tü tü tü tütű TÜ TÜ
Figyelt kérdés
Mert valahol hallotam és kelenne a címe...2017. nov. 19. 18:01
1/10 Cserna válasza:
Ez nem a Nokia3310es csengőhang volt?
Hüle kérdésre Hüle válasz
3/10 sanyinak válasza:
Ez egy vészfékező Trabant hangja az ütközés előtt.
4/10 anonim válasza:
A tokaji szőlőhegyen? :)
Vagy esetleg Demi Lovato - Never Been Hurt?
vagy Tóth Gabi- Hosszú idők?
vagy esetleg - I wanna go?
5/10 anonim válasza:
*az I wanna go az Britney Spears-es; eddig asszem, ez a legjobb tippem:D:D XD Remélem, ez lesz az, röhögni fogok, ha eltaláltam ! xD
6/10 senkivagy válasza:
Ez nem a DJ gyóntatófülke a herbál evangéliuma?
7/10 anonim válasza:
Van még egy kiváló tippem, de ott az egyik tűtü meg van cserélve, szóval valszeg nem ez az; az a asszem Kygo-s Selena Gomez-es Who's gonna rock you. Valaki ezt ma már kereste. Ja meg amúgy elsőre a tütűzésről a Darth Vader jutott eszembe, de arra se gondolnék, hogy az lenne, de szerintem a Britney-sre tutkó passzol, ott így tűtüzik pont a dallam.
8/10 anonim válasza:
*ja de amúgy vágom, hogy több dalnak is lehet ugyanaz a ritmusa, vagy akár csak a ritmusa egy része.
9/10 csatrad válasza:
Dardue - Sandstorm
ha komoly a kerdes probald leirni ugy ahogy a zeneszek megertik
do re mi fa szo la ti do
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!