Van olyan fiuhárem amiben a csaj választ? És ha igen tudnátok példákat írni pls?
Csak sejtésem van, hogy a Kiss him, not me-re jellemző. Kb az első 2 részét láttam, nem tudom, hogy a csaj mitévő lesz, de a 2. részre már fiúháremmel rendelkezik.
Abban a csaj helyzete azért fura, mert ő egy fujoshi, tehát yaoi kedvelő lány. És nem akar fiúzni...
Az első része haláli jó, a 2-ban ráuntam.
De tehetsz egy próbát vele, hátha neked bejön végig...
A Watashi no Motete Dousun da? (avagy Kiss Him, not Me) nem egy rossz anime(mangának még jobb;3), viszont a kérdező szerintem nem egészen ilyet keres.
Mondjuk nem is tudok olyat mondani, ami megfelel a feltételnek, mert a készítők számára fontos a célközönségük... vagyis hogy hányan nézik az adott sorozatot. Aminek nagy részét valószínűleg elveszítenék azzal, ha a csajt nem az adott néző kedvenc karakterével hoznák össze,(szerintem) és épp ezért nem szoktak vállalni ilyen rizikót a műfajban.
Hiiro no Kakera - fiú hárem, fantasy
A csajnak sikerül életképes döntést hoznia és össze is jönnek a fiúval. Ráadásul plusz pont még hogy a többi fiút sem hülyíti nagyon és nem mindegyiknél nyilvánvaló, hogy oda van a csajért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!