Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » KÁRTYÁT nyomtatni hogyan?

KÁRTYÁT nyomtatni hogyan?

Figyelt kérdés
Tehát van egy játék(nem, nem a fűrészből idézek XD), amit ismerősökkel találtunk ki.(activity szerű) És ahhoz kellene kártya. Mert eddig keménypapírra volt írva, de jobb lenne ha normális kártyák lennének, mégpedig hasonlóak pl. a lakcímkártyához. Mert láttam nemrég az egyik gyakorlaton, egyetemen, hogy a tételek hasonlóak a lakcímkártyához, sima papír, csak bevonva műanyaggal, gondoltam akkor én is csinálhatnék hasonlót... Azonban ehhez milyen eszköz kell? Mert amikor rákerestem, csak plasztikkártya készítő gépet adott ki, de nekem nem olyan gép kell. A segítséget előre is köszönöm!

2017. nov. 12. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lamináló.
2017. nov. 12. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Plázákban, nagyobb helyeken szokott lenni nyomtatás és laminálás is, ezért nem kell venned egy lamináló gépet plusz kellékanyagot.

Egy A4 150-200 forint, plusz a nyomtatás, arra ráfér 10-12 kártya.

2017. nov. 13. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. dec. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!