Van koltsege annak hogy magantanulo legyek? Muszaly magantanarokhoz jarnom /nekik jarni hozzam vagy magamtol tanulom a dolgokat?
Figyelt kérdés
Mostanaban nagyon foglalkoztat az hogy magantanulo legyek!Altalanos iskolaban eszembe sem jutott de most hogy gimis lettem egyre tobbet gondolok arra hogy magantanulo legyek.
Baratnom mondta hogy csak elszigetekodnek meg nem baratkoznak de ez engem rohadtul nem erdekel. Pont azert akarok magantanulo lenni hogy ne is lassam a mostani osztalytarsaimat! Amugy sem szeretek embetrk kozott lenni ee szeretek itthol lenni egyedul ami azert kapcsolodik ide mert igy allandoan egyedul lennek otthol.Nekem ez tokeletes lenne de anyaek nem egyeznenek bele..ti hogy vagytok ezzel?Ki magantanulo?es milyen?
2017. nov. 12. 14:03
1/6 A kérdező kommentje:
Van olyan aki elkezdte es nem is ment vissza suliba mert jo volt igy neki?
2017. nov. 12. 14:14
2/6 anonim válasza:
Ez nem így működik. Magántanulósághoz komoly indok kell, nem elég hogy nem szimpik az osztálytársaid. Nálunk ezek miatt kaptak engedélyt: autoimmun betegség, pszichiátriai állapot, terhesség, leukémia miatti kemoterápia.
3/6 A kérdező kommentje:
Hat pszichologushoz akartak mar kuldeni "lelkibetegseg miatt,meg enyhen depis is vagyok,vannak nagy hangulatingadozasaim es ezt az iskolaban is eszrevettek de gondolom ez sem eleg hozza
2017. nov. 12. 14:25
4/6 A kérdező kommentje:
Meg apukam erre azt valaszolta hogy mibol lennek magantanulo ugyhogy ezt buktam
2017. nov. 12. 14:26
5/6 anonim válasza:
a kamaszkori tinidepi nem komoly indok. a kamaszok 90%-a úgy érzi hogy ő milyen komolyan lelki beteg, ez életkori sajátosság. Az az ismerősöm akinek engedélyezték a magántanulóságot, ő pszichiátrián is volt hónapokat, többszöri öngyilkossági kísérletek miatt, majd kiderült hogy bipoláris személyiségzavara van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!