Zetenyseres kérdése:
Feltöltöttem steamre 50 eu-t de nem vettem figyelembe, hogy az a másik fiókom, mert már késő bolt és fáradt is voltam. Valahogyan áttudom tenni minnél kevesebb veszteséggel a pénzt a másik profilmra?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 10:13
1/3 anonim válasza:
Nem lehet kivenni a fiókról az egyenleget, így nem.
Illegális módszer van rá, de nagyon nagy az átverés veszélye: veszel 50 euró értékben valamit a piacról és azt a rendszert megkerülve megpróbálod paypal-en keresztül eladni. Viszont neked üres csereajánlatot kell kapnod, tehát engedélyezed és visszaigazolod hogy 50 euró értékű tárgyat átadsz és cserébe ne kérsz semmit. Majd várod hogy a vevő paypal-en fizessen érte.
Ha nem fizetnek akkor a Steamen nem tehetsz panaszt mivel önként adtad át a tárgyat, plusz a szabályt sértve üzleteltél vele.
2/3 anonim válasza:
Szerintem fölösleges, ha meg akarsz venni valamit, akkor elajándékozod a másik accountodra. Pénzt feltötött egyenlegből ha jól tudom, nem lehet ajándékozni, de játékot bármennyit.
3/3 tomy88trance válasza:
Így jártál, különben is tilos több accountot használni... Amúgy talán piaccal meg lehet oldani, felraksz valamit a másik accról 50 euróért amiért más biztos nem adna annyit(bármilyen 0,01 centes cucc mehet) és megveszed arról az accról amin jelenleg van az 50 euró, valamennyit buksz rajta az eladás miatt,de mégsem az egészet. Mondjuk, ha két accountod van valószínű csak az egyiken engedélyezett a piac, mert azért vannak feltételei a használatának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!