Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha ilyen szinten...

Mit tegyek, ha ilyen szinten nem tudok tömegelni?

Figyelt kérdés

15 éves srác vagyok, már kb 2 éve elegem van abból, hogy a környezetemben lévő emberek genetikája olyan, hogy alapból úgy néznek ki a srácok, mint egy nagyon alap testépítő. Ugye testalkat, meg genetika baromi sokat számít... én viszont tenni szeretnék azért, hogy nekem is jobb legyen a fizikumom.

Ectomorph testalkatom van, a világért sem tudok könnyen izmot építeni, és főleg nem azért, mert semmilyen alapétvágyam nincs.

A helyzet az, hogy megeszek mondjuk 30g rizst, meg mellé egy szelet csirkemellet, és ezzel már el is teltem... pedig ahhoz, hogy izmot tudjak építeni, szabályosan zabálnom kellene, napi 7 étkezésben, 10x ennyi rizst, és még pár szelet husit, meg zöldségeket.

De egyáltalán semmi étvágyam hozzá.

Szerintetek mivel fokozzam az étvágyamat? Végezzek több fizikai munkát, vagy mi legyen?

2017. nov. 9. 20:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!