Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha már visszafize...

Mi van akkor ha már visszafizették a meg nem érkezett rendelésem, de mégis megkaptam?

Figyelt kérdés

Wish.hu-ról rendeltem dolgokat de elég sok minden nem érkezett meg. Szeptemberi határidő volt a szállításra, november elején jeleztem nekik, hogy a termékek nem érkeztek meg, várható e még?

Nem válaszoltak, csak a rendelés mellé írták 2-3 nap múlva, hogy: visszafizetve.

Ma pedig megjöttek a csomagok nem kicsi késéssel.

Ilyenkor illik szólni, vagy majd levonják maguktól? Esetleg tökmindegy...?

2017. nov. 9. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nyomkövetés nélküli csomagról nem tud semmit a feladó. Azért küldik vissza az árat, mert ha van értékelés az oldalon akkor nekik sokkal fontosabb hogy pozitív maradjon a hírneve, mint hogy pár dollárt veszítsen azzal hogy ingyen megkaptad a terméket.

Lassan a "kínából 45-60 nap is normális) inkább 90 naphoz fog közelíteni, mert nem bírja a posta azt (az iramot) hogy egyre többen rászoktak a kínából való rendelgetésre.

A lelkiismereteden múlik mit csinálsz. Az eladó abban a hitben maradt hogy nem kaptad meg.

2017. nov. 9. 12:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Filléres holmikról van szó, talán együtt összesem ha 800 ft. volt postával együtt.

Viszont van olyan csomagom is aminek a határideje július 5 volt, azt már tényleg nagyon sokallom és nem hiszem hogy meg fog jönni, de hát már nem is lényeg.

2017. nov. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!