Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha az osztályomb...

Mit csináljak ha az osztályomba az összes fiú állandóan basztat?

Figyelt kérdés
Rohadt idegesítő hogy állandóan basztatnak még amikor kimegyek a suliból akkor is. Mindenki azt mondta hogy ne foglalkozzak velük de hiába ha nem hagyják abba másik suliba meg nem mehetek apám tuti nem engedné meg :( Ez megy már 4 éve! Egy két lány néha rászól az egyik fiura aki állandoan basztat a többi is de ő a legtöbbször :( mit csináljak??? 14/L
2017. nov. 9. 12:05
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és ok nélkül basztatnak. A lányokkal viszont nagyon jól kijövök
2017. nov. 9. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Osztályfőnök, igazgató, szülő mit mond? Az osztályfőnöki óra többek között az ilyen problémák megbeszélésére való. Amíg csak egymás között megy addig nem sok változás várható, ezért kell bevonni valakit aki tud a többi gyerekre hatni. Ne azt nézd hogy akkor majd te leszel a spicli mert szólni mertél, hanem állj ki magadért.
2017. nov. 9. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Basztasd te is őket.
2017. nov. 9. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
"A lányokkal viszont nagyon jól kijövök". Alighanem éppen ez "fáj" nekik.
2017. nov. 9. 12:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Osztályfőnökünk nem tudom mikor jön suliba mert nagyon beteg korházba is volt és nagyon sokat kell pihennie ennyit tudok. Régebben szóltam neki nem is egyszer sirva mentem oda és mondtam el hogy állandoan basztatnak a fiuk probalt megnyugtatni de semmit se csinalt szóltam már az igazgató helyettesnek is ő meg annyit mondott hogy a fiúk ilyenek! :(
2017. nov. 9. 12:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Nemrég szóltam a nővéremnek sirva jottem haza és ő meg azt mondta hogy be fog jönni a suliba (ő már 15 éves és ő is ide járt és ő is utálja a fiukat az osztalyombol szerinte gyerekesek) a suli előtt elbeszélgettek elvileg 2 fúval többi már hazament de hiába szolt rájuk mert nem fejezik be már utálok suliba menni
2017. nov. 9. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy "bejössz" nekik és ezért nem hagynak békén? Valami oka csak van, hogy pont téged "szúrtak ki" maguknak.
2017. nov. 9. 12:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Kitudja :/ de ha igen akkor meg nem értem mért nem mondja el? ja van egy tanár nagyon kedves és elmondtam neki és ott volt velem egy lány is és mondta a lány hogy lehet azert mert bejövök neki én csak annyit mondtam hogy nem hinnem
2017. nov. 9. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Apám már egy másik csajjal él de szoktam vele találkozni amikor sirva jöttem haza felhivtam őt és azt mondta hogy be fog jönni az iskolába meg kérdezte hogy néznek ki de nem is jött be lehet hogy nem ért rá :/ amikor megtudták a fúk hogy "be fog jönni apám" akkor azt mondta egyik a másiknak hogy "te is kijössz velem ha engem keres és kihív"
2017. nov. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!