Ügyetlennek érzem magam. Nem megy a vezetés?
Ma megyek 4.alkalommal vezetésoktatásra. Eddig egy régi rutin pályán voltunk. Az tuti, hogy nem vagyok kiemelkedő tehetség. Bizonytalnul indulok el, bizonytalanul kormányzok.
Az oktatóm nem magyaráz, nem ad tanácsot, azt hiszem nem szereti ha kérdezek. Egyébként szimpatikus, de így, hogy nem tanít új dolgokat még most sem, olyan bénának érzem magam.
(Egyik barátom nála tanult és a második alkalommal kint vezetett a városban. Én pedig bénázok, gondolom.)
Így elmegy a kedvem... :(
Adnátok valami tanácsot vagy írnátok tapasztalatot?
Az oktató azért van ott, hogy oktasson.
Ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz, ne azzal foglalkozz, hogy szereti vagy sem.
De ettöl függetlenül annak is van elönye, ha egyedül próbálkozol, mert úgy jobban megszokod azt, hogy te döntesz.
KEzdetben mindenkinek nehezen megy, akinek nem, annak csak azért nem, mert már elötte gyakorolta valahol.
Én is eléggé félek a vezetéstől,
Dehát majd csak lessz valami
Semióta, jövőhéten vizsgázok kreszből
De én már a vezetésen parázok:D
Azóta mi történt?
első blikkre azt mondanám, h pocsék az oktatód. váltani kéne.
általában azt mondják, h az elején senkinek sem megy blabla. ez igaz is, nem kell rögtön feladni.
viszont ha semmi érzéked hozzá, akkor lehet h hagyni kéne.
velem ez van. igaz, nem is vagyok már 20 éves, eddig pont azért nem csináltam meg a jogsit, mert tudtam, h semmi érzékem hozzá és egyszerre csak egy dologra tudok figyelni, de rábeszéltek, h csináljam meg.
kiválasztottam a legnormálisabb oktatót, első óra előtt mondtam neki, h semmi érzékem hozzá, röhögött, áá olyan nincs.
most az 5. óra után azt mondta, h nem hitt nekem, pedig tényleg semmi érzékem hozzá. mivel 10 óra befizettem, még próbálkozom, de sztem ebből sosem lesz jogsi, vagy csak nagyon sokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!