Tudnátok írni szakmákat amik jók lennének? Szempontok lent.
Figyelt kérdés
A legfontosabb számomra az lenne h legyen 2-3 órám szabad mert sajár lovam van amore kell ennyi idő minden nap. Az is nyilván, hogy jól fizessen mert máshogy nem tudnám eltartani a pacit amit havonta 60ezer. Budapesten élek és ötletem sincs. Nem ilyen asztalos meg ilyenekre gondoltam. (nő vagyok)2017. nov. 5. 15:24
1/3 anonim válasza:
Miaz hogy 2-3óra szabad?
Ha nyolc orás munkaidőbe dolgozol akkoris marad 16orád még a lovadra , egy állat befolyásolja a szakmádat komolyan?
2/3 anonim válasza:
Ha komolyabban szeretnél foglalkozni lovakkal, akkor szerintem mindenféleképpen ilyen irányon gondolkozz. Nem tudom, hogy fősuli/egyetem szóba jöhet-e, de ha igen, akkor van lótenyésztő és lovassport szervező szak. Vagy ha ez nem, akkor biztos van hasonló OKJ-s képzés is.
Ha csak hobbi a ló, akkor mást nem tudok ajánlani, mert semmi mást nem írtál magadról.
3/3 anonim válasza:
Ha szereted a lovakat és vsz értesz is hozzájuk, akkor miért akarsz megélni vmi másból?
lóápoló
lótenyésztő
állatorvos
lovas terapeuta
csikós
patkoló kovács
műlovarnő
lógopédus :)
A fenti szakmákban mindben hasznát veheted a lószeretetednek és lóismeretednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!