Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki már rendelt a valamit...

Valaki már rendelt a valamit a www.wish.com oldalról?

Figyelt kérdés
Megbízható? Mert látom elég olcsóak ott a dolgok, szóval h ez nem-e egy trükk, csalás? Szeretnék rendelni (bankkártyával kell??), de nem tudom hogy bízhatok-e bennük... Válaszokat köszönöm 😀

#vásárlás #megbízható vásárlási oldal #olcsó dolgok #biztonságos megrendelés
2017. okt. 30. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, megbízható, bár nem feltétlenül kapsz jó minőséget. (Pendrive-ot, memóriakártyát semmiképpen se rendelj, Ebay-ről se, mert gyárilag vírusosak.)

Viszont ha bármi gond van, nagyon könnyű felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, nekem még magyarul is tudtak (de ez nem feltétlenül törvényszerű, talán csak szerencsém volt, épp dolgozott náluk egy magyar), és gyorsan segítenek.

Pl. rendeltem egy pólót 3200 Ft-nak megfelelő dollárért. Megérkezett, gagyi volt, az anyaga is vékonyabb volt, mint ami a fotókról lejött. Lefotóztam, beküldtem az ügyfélszolgálatnak, másnap jött az üzenet, hogy visszaadták a pénzt. És több ilyen volt (ahogy többször kaptam tökéletesen megfelelő árut is), és mindig nagyon gyorsan visszaadták a pénzt, szóval a vásárló az első.

De egyébként az Ebaynél is ez a helyzet. Épp mostanában nem érkezett meg valami, amit rendeltem 3500 Ft-ért, és egyszerre jött az üzenet az eladótól, hogy ő márpedig nem adja vissza az árát, mert már több mint 2 hónapja volt a rendelés, későn szóltam, meg az Ebay-ügyfélszolgálattól, hogy visszaadták az árát. :D

De egyébként mindenhol, ahol Paypallal fizetsz, ott a Paypal külön vállal egy visszafizetési garanciát 180 napig. Volt, hogy ők utalták vissza egy sumákoló eladótól erővel az összeget hónapokkal a vásárlás után (kétszer "küldte újra" az árucikket az eladó, soha nem érkezett meg). (Csak be kellett vonni őket a panaszkezelésbe, erre megvan a megfelelő gomb valahol egy kézenfekvő helyen.) Szóval nyugi, biztonságban vagy. :)

2017. okt. 30. 07:45
 2/2 anonim válasza:
Nekem olyan is volt, hogy 3 csomagot rendeltem, négyet kaptam, és kettőnek visszafizették az árát.
2017. nov. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!