Hogyan tudnék gyorsan 20000 FT-hez jutni? (nem akarok kölcsönt felvenni sem kérni)
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 10:26
11/20 anonim válasza:
én 750 forintot költöttem a telefonos játékra és nyertem 50.000forintot..tavaly húsvét előtt:D
12/20 anonim válasza:
"Szép volt,utolsó válaszolóXD"
Tényleg?!Végre én is írtam poént!Detökjóóóóóóóó *.*
13/20 anonim válasza:
Rabolj ki egy bankoot
Vagy menny el Babi nénihez és mond, hogy mennyetek strandra csinál neked bauxitfőzeléket aztán nem akar strandra menni és ad pénzt;D
16/20 anonim válasza:
Adj el valamit, amire már nincs szükséged (használtruha boltokban van ahol fel is vásárolnak göncöket, vagy adj el valami elektromos kütyüt, antikváriumban vesznek be könyvet, ékszert a zálogházban). Vagy kérhetsz a szüleidtől, aztán egész életedben hallgathatod, hogy ejnye, nincs megtakarításod?! :D
17/20 anonim válasza:
"Hogyan tudnék g y o r s a n 20000FT-hez jutni?"
13:16 - mégis hova menjen dolgozni, hogy egy-két nap alatt pénzhez jusson?
18/20 anonim válasza:
vedd el a kisiskolások pénzét, vagy vedd el a szülők lóvéját v. tolvajkodj
20/20 anonim válasza:
Tépj ki egy ATM automatát, mostanában úgyis divat.
Viccen kívül, nyomtass, de ne húszezrest hanem mondjuk huszonnégyezrest. Az nem feltűnő ha hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!