Mit tegyek? Csak engem zavarnak az ilyen dolgok vag másokat is? Értem ha ezek voltak vele meg stb. De akkor sem kéne ilyeneket mondania a szemembe és ilyen nyíltan nem?
Figyelt kérdés
A barátnőm fojton a volt párkapcsolatáról beszél... Elvileg ő hagyta ott akkor a paliját mégis beszélnek egymással.. Pl: ma azt mondta,hogy a leghosszabb szexe 2,5 óra volt.. Vagy volt olyan is,hogy kifárasztottam szex után,és mondtam neki,na látod mostmár te is tudod milyen ha kifaradsz.. Erre rávagta,hogy ő már tudta..2017. okt. 25. 22:38
1/5 anonim válasza:
A barátnőd nem sokat tud a férfiak lelkéről, ez tény. Más részről viszont neked sem kellene a múlton rágódni.
2/5 A kérdező kommentje:
Egy szót nem szóltam a multamról.
2017. okt. 25. 22:59
3/5 anonim válasza:
Ha te elvezed, hogy naponta megalaz, hagyd csak. Ha nem, kuldd el jo messzire.
4/5 anonim válasza:
Nem, a saját múltadról valóban nem szóltál, de az övéről igen. Én pedig úgy értettem, hogy az ő múltján nem kéne rágódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!