Valami jó ötlet másnaposság ellen?
Figyelt kérdés
Tegnap kicsit vadul pörögtünk... szülinapom van gondoltuk mért ne xD csak kicsit sok lett és ma nagyon szarul vagyok, de mennem kellene a barátomhoz délután és nem akarok úgy beállítani mint egy mosott sz*r
Válaszokat köszi :)
2010. máj. 30. 08:34
2/11 anonim válasza:
NE igyál annyit. Ennél több ötletem nincs XD
3/11 anonim válasza:
-fejfájásra gyógyszer
-sok alvás
-legközelebb kevesebb ivászat :)
4/11 anonim válasza:
A legjobb, hogy nem iszol előző nap semmi alkoholt. :)
Nekem bevált. :D
5/11 A kérdező kommentje:
:D amúgy nem szoktam sokat mindig tudom a mértéket de hát most lettem nagykorúúú xD
most meg már késő siránkoznom a tegnap miatt
amúgy válaszokat köszi jöhetnek még ha van más ötlet is :)
2010. máj. 30. 08:47
6/11 anonim válasza:
első vagyok. Amúgy igyál sok folyadékot, bár jobban nem leszel tőle, de a véredben és a szervezetedben lévő alkohol hígulni fog és jó sokat pisilsz tőle.
8/11 A kérdező kommentje:
vizet azt iszok sokat :) bár nem kell nagyon erőltetnem mert úgy érzem magam mint aki egy hete nem ivott semmit xD
olyan vagyok mint egy teve :D
2010. máj. 30. 09:36
9/11 A kérdező kommentje:
jah amúgy köszi :)
2010. máj. 30. 09:36
10/11 anonim válasza:
vegyél be B6-ot :) meg fájdalomcsillapítót :) énis eztcsináltam :) használ :) tökre pörgök mostmár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!