Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez normális érzés?

Ez normális érzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy ideje próbálkozunk a babával sajnos sikertelenül, nagyon nagyon vágyunk rá :( A párom volt spermavizsgálaton, az eredménye tökéletes lett, tehát velem van a probléma. Eddig én, 3.és 21.napi vérvételen és cukorterhelésen voltam, az eredményeim jók lettek, a menstruációm rendszeres. Viszont túlsúlyos vagyok, az utóbbi 2 évben nagyon meghiztam, pedig nem eszem másképp mint azelőtt, pattanásos nagyon a vállam és mostanában az állam is, a szörzetem megerősödött és elég sűrűn szokott fájdogálni az alhasam. Szóval a kérdés az, hogy nagyon depisnek érzem magam, tudom, hogy velem van a probléma, szörnyű érzés, hogy nem tudok megadni a páromnak azt amire vágyik :( :( Természetesen megyek további vizsgálatokra.. ki járt ilyen cipőben?
2017. okt. 25. 18:49
 1/1 A kérdező kommentje:
Nyilvan akkor is szornye ereznem magam ha a parommal lenne probleme de ertitek.. a noi onbecsulesemet egy kicsit megtepazta most ez.. :(
2017. okt. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!