Miért pont, akkor jön rám a székelés amikor mennem kell valahova?
Figyelt kérdés
Pl. Minden reggel a buszra indulás előtt kb olyan 10perccel előtte rám jön h wczni kell ami borzasztó érzés...
Akkor valamikor moziba mentem barátokkal és az elott h indulnék megint az volt h wcre kell mennem mentem is legfeljebb akkor majd kicsit várnak ram... es kellett de nem tudtam egyszerűen wczni az is nagyon kenyelmetlen volt...
2017. okt. 24. 22:58
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és alapjában véve szorulásos vagyok.... olyan is van h 4napig nem nagy wczek.
2017. okt. 24. 23:03
2/5 buszter válasza:
3 napig nem wc zes... Egyel egy kis aszalt szilvat
Napi 2 liter tisztaviz... Ebbe nem számít bele se leves se tea se üdítő.... Ha ezekutan is székrekedésed van menj orvoshoz. Mondjuk van aki el ez a normális.
Indulas előtti wczes inger idegesség miatt van. Ha biztos vagy benne hogy nem kell mert már voltál mondjuk pár perce, akkor próbálj vmi másra figyelni. Kösd le magad. Relaxalj.
4/5 fogd válasza:
Szociális fóbia, nézd meg a neten.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez a stressztől lehet nálad. Légy nyugodt mindig, és akkor nem lesz gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!