Megéri Wish-ről rendelni?
Pontosítok: [link]
Erre a termékre gondoltam.
Az Amazonon is láttam ezt a típust, esetleg az megbízhatóbb, mint a Wish, a termék pedig ott minőségibb, mint a Wishen? Vagy sem?
Mindenhonnan ugyanazt árulják, olcsó kínai alsó kategóriás tömeggyártott termékek. A Wish annyiban csal hogy több tízszer drágábbnak állítja be a terméket, amiből azt hiszed hogy minőségi. A 90 ezres ár egy pofátlan hazugság (a Wish minden termékével ezt csinálja, mert a nagy kedvezményre többen ugranak), mivel máshol sem árulják 20 ezernél többért, és azokon is van 50% kedvezmény, tehát ugyanúgy 10 ezerbe kerül.
Valószínű hogy egy mobiltelefonnal jobb képet csinálsz, ugyanis leírja a felbontásoknál hogy interpolációval éri el a 20 megapixelt, azaz digitális felnagyítja a képet. Ha nagyítottál már valaha képet akkor biztos tudod hogy minden kép nagyítása minőségromlással és pixelesedéssel jár, és minél kisebb alapfelbontást nagyítasz minél nagyobbra, annál csúnyább lesz. Én biztos nem venném meg amíg nem látnék valódi tesztanyag a készülékről, és nem csak a promóciós képeket amik eleve felülreprezentálják a tudást (sokszor nem is azzal csinálják).
Köszönöm a választ!
A TomTop oldalán láttam ilyesmi kamerát, jó áron, a YouTube-on rákerestem, és ott volt unboxing+test videó. A típusa Andoer HDV-312P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!