Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megéri Wish-ről rendelni?

Megéri Wish-ről rendelni?

Figyelt kérdés
Szerintetek megérné 10.000 forintért vásárolni a Wish-en kamerát? Vagy inkább Amazonon lenne jobb?

2017. okt. 23. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Millió wish-es kérdés van az oldalon, lassan napi 5-10-re is választ lehet adni, de senki nem olvas vissza. A Wish termékei mind Kínából származnak, ezért gyanúsan olcsó minden. Ez egyben sokszor a minőség hiányát, az élettartam rövidségét is jelenti. Külföldről akkor éri meg venni ha az azonos termék itthoni árának mondjuk a felébe kerül. Ettől olcsóbb és jelentősen olcsóbb már gyanút kelthet. 75-90%-kal olcsóbban pedig szinte biztos hogy gagyi, utánzat.
2017. okt. 23. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Pontosítok: [link]

Erre a termékre gondoltam.

Az Amazonon is láttam ezt a típust, esetleg az megbízhatóbb, mint a Wish, a termék pedig ott minőségibb, mint a Wishen? Vagy sem?

2017. okt. 23. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhonnan ugyanazt árulják, olcsó kínai alsó kategóriás tömeggyártott termékek. A Wish annyiban csal hogy több tízszer drágábbnak állítja be a terméket, amiből azt hiszed hogy minőségi. A 90 ezres ár egy pofátlan hazugság (a Wish minden termékével ezt csinálja, mert a nagy kedvezményre többen ugranak), mivel máshol sem árulják 20 ezernél többért, és azokon is van 50% kedvezmény, tehát ugyanúgy 10 ezerbe kerül.

Valószínű hogy egy mobiltelefonnal jobb képet csinálsz, ugyanis leírja a felbontásoknál hogy interpolációval éri el a 20 megapixelt, azaz digitális felnagyítja a képet. Ha nagyítottál már valaha képet akkor biztos tudod hogy minden kép nagyítása minőségromlással és pixelesedéssel jár, és minél kisebb alapfelbontást nagyítasz minél nagyobbra, annál csúnyább lesz. Én biztos nem venném meg amíg nem látnék valódi tesztanyag a készülékről, és nem csak a promóciós képeket amik eleve felülreprezentálják a tudást (sokszor nem is azzal csinálják).

2017. okt. 24. 09:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

A TomTop oldalán láttam ilyesmi kamerát, jó áron, a YouTube-on rákerestem, és ott volt unboxing+test videó. A típusa Andoer HDV-312P.

2017. okt. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!