Miről beszélgessek az internetes barátommal? Eddig csak köszöntünk. Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit írjak. Igazából nem is posztot rakott ki csak kommentelt és ráírtam :)
Mit írhatnék neki (nem tudunk egymásról semmit)
2017. okt. 22. 12:33
1/7 anonim válasza:
Úr isten, ember.. tudod te, mit jelent a "barát" szó? xD Introvertáltként nekem nagyon kevés barátom van, de velük mindenről tudok beszélgetni. Te meg köszöntél valakinek és a barátod? Hát, te beteg vagy. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom 😉
2017. okt. 22. 12:46
3/7 A kérdező kommentje:
Mondhatom azt, hogy a barátom már pár chat csopiban is bent voltunk nem vagyunk teljesen idegenek xD
2017. okt. 22. 12:48
4/7 anonim válasza:
Pl Heló, szia, szevasz! Van nálatok terasz?
5/7 A kérdező kommentje:
XD
2017. okt. 22. 15:22
6/7 anonim válasza:
Találjatok közös témát. Kérdezgess, vagy esetleg kérdezd meg azt, hogy van-e kedve beszélgetni.
7/7 A kérdező kommentje:
Na mind1 barátok vagyunk de nem nagyon megy.. Mindq
2017. nov. 16. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!