Ismeri valaki ezt youpic.com az oldalt?
én még nem hallottam róla, pedig ismerek egy pár fotóst és fotós oldalt. ez persze semmit nem jelent. nézd meg, hogy milyen képek vannak fent, mit kínál az oldal, mibe kerül mindez és gondold végig, hogy neked mennyire hasznos, megéri-e.
nagyon nem ástam magam bele, így első ránézésre nekem kb. ugyanolyannak tűnik, mint a PhotoShelter, SmugMug és társaik: fizetsz a tárterületért, az oldal megjelenést (valamilyen mértékű, de bizonytalan) nemzetközi elérést és értékesítési felületet biztosít neked. ezek az oldalak általában amolyan átmenetet jelentenek a portfólió oldal és a stock fotó oldalak között. megkönnyítik a képek eladását a beépített eladási és fizetési szolgáltatásokkal és az egységes rendszerük révén akár "passzív" forgalmat is hozhatnak azokból az emberekből, akik az oldalon keresgélnek. de azért alapvetően neked kell a saját képeidhez forgalmat keresned és a saját ügyfeleid odaküldve tudsz inkább forgalmat és bevételt csinálni, mert önmagától azért nem fognak tömegek rátalálni a képeidre és pláne megvenni nem fogják őket - már csak azért sem, mert minden fotós, aki fent van az oldalon ugyanerre hajt és konkurensed is ebben és ugye minél többen vagytok fent egy ilyen oldalon, annál kisebb az esélye, hogy pont téged fog majd valaki megtalálni köztük.
ettől persze még jó dolog ez, csak tudni kell okosan használni és meg kell találni a célját és értelmét a saját dolgaidban.
ha csak hobbi fotós vagy és meg akarod mutatni a képeidet, akkor valószínűleg az ingyenes csomagot érdemes kipróbálnod, aztán meglátod, hogy mennyire neked való.
tegnap 11:23
Na akkor már nem az összes fotós van fent rajta mint ahogy az ismerősöm mondta :)
Hobbi fotós vagyok,annyira nem szoktam ilyenekre regisztrálni,anno egy oldalra regisztráltam de én nem fizetek egy oldal használatáért.A ViewBug amire anno regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!