Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nemzeti dohányboltban szoktak...

Nemzeti dohányboltban szoktak férfiak is dolgozni?

Figyelt kérdés
Szeretnék leadni önéletrajzot egy közeli boltban, de akárhányban voltam eddig, csak nők voltak az eladók. Az egyiknél láttam férfit, de ő a tulaj, az alkalmazottak mind nők.

2017. okt. 19. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam már jópár dohányboltban férfi eladót is, szóval igen, dolgoznak ott ők is.
2017. okt. 19. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nehezebb férfi eladót találni, talán ezért nem találkoztál még velük a dohányboltba. Szerintem bátran add be az önéletrajzodat, azzal nem veszítesz.
2017. okt. 19. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp leadom, max nem válaszolnak. Nekem jelenleg teljesen jó lenne ez is, csak tényleg, 90%-ban nők vannak ott.
2017. okt. 19. 23:29
 4/4 anonim válasza:
Én 2 évig dolgoztam dohányboltban ezelőtt és a három eladó közul ketten pasik voltunk. Egyre keresettebbek a ferfi eladók ezeken a helyeken,néhol éjszakás műszakra nőket be sem osztanak. (Keleti,Nyugati Pu.) Jelentkezz rá bátran ha szeretnéd ezt a munkát.
2017. okt. 28. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!