Ebayen miért vannak ilyen olcsó pendrivok?
2017. okt. 19. 19:30
1/3 anonim válasza:
Ilyennél talán ki tudja húzni a felelősségvállalást azzal hogy ő nem tesztelheti le a terméket, csak eladja. Nem ő gyártja, nem bonthatja ki hogy egyesével ellenőrizze a valós kapacitást. Ugyanakkor elég megnézni hogy a negatív értékelések csak a kamu flash meghajtókról szólnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Sokan itt mindennek lehordtak engem mert azt mertem mondani hogy az ebayen vannak csalók
2017. okt. 19. 21:51
3/3 anonim válasza:
Azért ha kicsit gondolkodunk akkor egy 500GB-os Pendrive vagy egy 1TB-os drive nem épen egy papír vékony valami.
A Kingston 1TB Pendrive is elég vaskos darab. Na meg amikor az
SD vagy Micro SD kártyáknak a mérethatára is olyan hogy csak na, pl (sima) SD csak 2GB-os, 4-32GB már SDHC 64GB től SDXC és vagy (SDXC1 ritka, nem találkoztam én még vele azt hiszem 128GB vagy 200 és + -> GB nál írják rá ezt.) variánsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!