Németországban milyen az élet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) azzal a kérdéssel fordulok azokhoz az emberekhez akik Németországban élnek vagy esetleg éltek, hogy milyen az élet oda kint, milyen fontos hivatalos dolgokat kell elintézni stb....igazából még csak 16 éves vagyok, viszont ha 18-19 leszek, szeretnék németországba költözni...kozmetikusként tanulok,2 év múlva meg is szerzem a szakmámat. Nyilván a nyelvet is tanulom mellette mert tudom hogy nyelvtudás nélkül nem lehet érvényesülni...jelenleg Angliában élek de nem szeretek itt lenni,csaak addig szeretnék maradni amíg el végzem a szakmámat. Szóval csak így általánosságban milyen ott az élet, mik a fontos tudni valók...csak kivácsi vagyok a véleményekre. Esetleg van valaki itt aki kozmetikusként dolgozik németországban? Ha igen, mik a tapasztalatok? Köszönöm előre a válaszokat:)2017. okt. 18. 23:45
1/4 anonim válasza:
'39 és '45 között buli volt, Dolphieval folyton turnéztunk, a gitárszólók akár a géppuskák, öcsém :D De aztán jött a másnap, és kicsit szétszakadt a társaság :/ Nemrég volt egy óriási koncert, le is döntöttük a falakat \m/ De Angi biztosan kicsit becsiccsentve bontotta ki a pezsgőt, és valószínűleg a dugóval ki is lőtte a villanykörtét, mert egyre nagyobb a sötétség. Na meg, a polgárőrök tuti könnygázzal akarják befejezni az épp zajló koncertet, mert egyre több nőt látok, ahogy az arcát ruhával takarja, csak a szemük látszik, vazz.
2/4 anonim válasza:
En mar tobb mint 2 eve vagyok itt, vegulis jobb az biztos. Megismertem rengeteg uj embert, lengyelt, szlovakot, arabot, nemetet, es meg rengeteg magyart is.. Teljesen megvaltozott az eletem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:) mit gondolsz, mi az ami nehéz Németországban, sokan mondják, hogy lakást szerezni a legnehezebb...de gondolom ez is sok mindentől függ:)
2017. okt. 29. 00:52
4/4 anonim válasza:
Igen nehez. Azert is mert kaukciosak. Lakast jobban megeri kivenni, mint egy szobat manapsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!