Ha megtudnád, hogy örökbe fogadtak, megpróbálnád megkeresni a vér szerinti szüleidet?
Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 17:01
2/11 A kérdező kommentje:
Miért?
2017. okt. 16. 17:25
3/11 anonim válasza:
Pontosan! Feltenni ezt a kérdést.
A gyökerek kutatása hozzátartozik az emberi léthez. Tudni honnan jöttünk, tudni hová megyünk.
4/11 A kérdező kommentje:
Az, hogy hová megyünk, tőlünk függ-egyebektől is, de attól nem, kik a biológiai szüleink.Az, hogy honnan jövünk, jöttünk, nem számít.
2017. okt. 17. 14:13
6/11 A kérdező kommentje:
Én lehet, hogy nem.
2018. jún. 10. 14:22
8/11 anonim válasza:
Nem.
Nem érdekel,hogy miért nem kellettem.
Persze ha azis kiderülne,hogy meghaltak akkor azért kivándorolnék a temetőbe.
9/11 A kérdező kommentje:
A 7-esnek: mindegy, kiktől származunk, így is, úgy is ugyanazok vagyunk.
2018. jún. 18. 10:45
10/11 anonim válasza:
Így is úgy is ugyanazok vagyok, de folyamatosan változunk és saját magunk megismeréséhez és folyamataink megértéséhez járul hozzá az ősök kutatása. szülők, nagyszülők, ősök. genetika, szokások, kultúra, vallás, élettörténetek stb.
Mindenkinek maga dolga, hogy milyen mélységig kutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!