Olyan szaunába, ahol fürdőruha nélkül kell lenni, a pasik csak a nők miatt járnak?
Itthon szerintem koedukált nincs, bár csak vélemény.
Abban a forró, páratelt levegőben aligha a nők szépségével (értsünk rajta bármit is), vannak elfoglalva.
Ha mégis, s annak látható jele is lenne, akkor elég gyorsan repülne az illető. Szárnyalását esetleg rendőrök is előmozdíthatják.
Ez hlyeség!
Amúgy azt hiszed, hogy fürdőruhában nem néznek meg a strandon egy szép testet? Legy az nő vagy férfi oda-vissza.
Natúr szaunában engem is meg szoktak nézni a csajok, pedig ffi vagyok. Na és akkor mi van? Kétségbe kéne esnem tőle? Ugyan már! Fel kéne nőni hozzá... :)
Hova tovább az utcán is megnézik egymást az emberek csak ott ez mindenapi dolog...
Szóval összefoglalva: Nem azért járnak, hogy bámuljanak, de az hogy vetnek egymásra egy-egy futó pillantást az természetes mert ez az élet más területén is így megy.
Amúgy meg ha valaki szégyenlős az ne menjen ennyi.
Első miért van lenyomva, nem tudom.
Koedukált szaunáról nem tudok, de lehet, hogy van, s ott meztelenül kell lenni.
De a kukkolás tilos, mint ahogyan a naturista helyeken is.
csak mellesleg:
tucatnyi koedukált naturista szauna van Magyarországon...
Ez a kérdés is csak egy nő agyából pattanhatott ki...
Ez hülyeség, de ha zavarban vagy ilyen helyen akkor ne menj mert ezesetben nem fogsz onnan hiányozni...! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!