Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olyan szaunába, ahol fürdőruha...

Olyan szaunába, ahol fürdőruha nélkül kell lenni, a pasik csak a nők miatt járnak?

Figyelt kérdés
Nem tudok mást elképzelni, mint hogy a meztelen nőket akarják bámulni, persze mellette szaunázni is, de az kb 1%.
2017. okt. 16. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Itthon szerintem koedukált nincs, bár csak vélemény.

Abban a forró, páratelt levegőben aligha a nők szépségével (értsünk rajta bármit is), vannak elfoglalva.

Ha mégis, s annak látható jele is lenne, akkor elég gyorsan repülne az illető. Szárnyalását esetleg rendőrök is előmozdíthatják.

2017. okt. 16. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Ez hlyeség!

Amúgy azt hiszed, hogy fürdőruhában nem néznek meg a strandon egy szép testet? Legy az nő vagy férfi oda-vissza.

Natúr szaunában engem is meg szoktak nézni a csajok, pedig ffi vagyok. Na és akkor mi van? Kétségbe kéne esnem tőle? Ugyan már! Fel kéne nőni hozzá... :)

Hova tovább az utcán is megnézik egymást az emberek csak ott ez mindenapi dolog...

2017. okt. 17. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Szóval összefoglalva: Nem azért járnak, hogy bámuljanak, de az hogy vetnek egymásra egy-egy futó pillantást az természetes mert ez az élet más területén is így megy.

Amúgy meg ha valaki szégyenlős az ne menjen ennyi.

2017. okt. 17. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Első miért van lenyomva, nem tudom.

Koedukált szaunáról nem tudok, de lehet, hogy van, s ott meztelenül kell lenni.

De a kukkolás tilos, mint ahogyan a naturista helyeken is.

2017. okt. 17. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

csak mellesleg:

tucatnyi koedukált naturista szauna van Magyarországon...

2017. okt. 18. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Valóban sok koedukált van, de én ahol jártam ott mindenki tekert magára törölközőt, de nem volt tilos az sem hogy teljesen csupaszon üldögéljenek ott, annyit elvártak ha nem akarjuk magunkra tekerni akkor legalább arra üljünk/feküdjünk rá. Én például férfiként nem szívesen ülök bent egy száll semmiben, derekam köré van tekerve. De volt rá példa hogy egy csinos 40 feletti nő bejött magára tekert törölközőben. Én egyedül voltam akkor bent, amikor a hölgy bejött akkor kettesben voltunk így. Ő először leült, elvolt, nem volt semmi. Aztán egyszer csak azt vettem észre hogy telibe ledobta magáról és ott üldögélt csupaszon a törölközőn, nem takargatva, zavartatva magát ezzel. Megnéztem őt de nem feltűnően, ő meg olyat mondott "Azért nem zavartatom magam, mert biztos láttál már ilyet" Én jobban zavarba voltam mint ő. XD
2017. okt. 21. 12:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez jó :D
2017. okt. 23. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés is csak egy nő agyából pattanhatott ki...

Ez hülyeség, de ha zavarban vagy ilyen helyen akkor ne menj mert ezesetben nem fogsz onnan hiányozni...! :)

2017. nov. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!