Postán maradó levél?
Ne kerd levelkent es foleg ne postan maradora, nem reg igen megjartam ezzel! A posta elkeverte a kis dobozom, ami meret miatt levelnek volt nyilvanitva, de a rendszer zavara miatt a csomagok koze kerult, igy a cimzett az azonosito bemondasaval sem jutott hozza a csomaghoz, es kb 2 het utan visszakaptam " cimzett nem kereste"-vel.
Add fel csomagkent szerintem , ne postan maradoval.
Add fel postán maradó ajánlott levélként. Éppen azért kérte a postán maradó levél opciót, mert csomagként horror áron lenne. :) Ne felejtsd ráírni a nevét, a posta címét, és azt, hogy postán maradó.
Az árak itt vannak, rögtön az első, a levélnél (igaz a postán maradóra is):
Plusz még add hozzá a 290 Ft-ot, ami az ajánlottsága miatt adódik hozzá (simán ne add fel, úgy nem lehet nyomon követni a csomagot).
Azért ennek elég csekély az esélye. Nem mondom, hogy nem tűntek már el csomagok, de ez nem általános jelenség.
Az utóbbi hónapokban, években 100+ ajánlott levelet adtam fel és kaptam, és egy sem tűnt el, mindegyik célba ért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!