Tudnátok nekem segíteni. Most lesz az iskolában elsőnek suliújság amit decemberben fogunk kiadni és én is a szerkesztők között vagyok. Tudnátok ötleteket adni minnél előbb? Mert már el kell kezdeni.
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 15:26
1/7 anonim válasza:
Írhatnáétok arról, milyen idióták készítik az iskolaújságot, egy nyomorult ötletük sincs, miről írjanak. De azért elvállalták! Szégyen, botrány!
2/7 anonim válasza:
Ahhoz mit szólnál, ha a buszvezető, fórumon érdeklődne, hogyan kell a buszt vezetni? Gondolom, alkalmatlannak minősítenéd.
Nyugodtan vállalj kardnyelő mutatvánít is. Aztán majd megkérdezed, hogyan kell csinálni.
3/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kértem és amúgy nem mi válaltuk el hanem ezen az egy alkalommal nekünk kell megcsinálni.
2017. okt. 13. 17:16
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kell sértegetni.
2017. okt. 13. 17:25
5/7 anonim válasza:
Én teleraknám film/könyv/sorozat/anime/manga ajánlóval, tennék bele uncsi, de hasznos egészség - részt: helyes táplálkozás/mit együnk télen, ami egészséges, gerinc tornás gyakorlatokról képeket, leírást is tennék bele. Írnék bele ilyen kifejezetten téli étel-ital recepteket. Last minute DIY ajándék ötleteket, minden korosztály számára. Meg még nem tudom. De nekem ilyen jó kis nőimagazin szintű szennylapom lenne :D De hát ha lenne 1 alkalmam a szerkesztésre, akkor arról írnék, ami engem érdekel, természetesen x) Úgy se olvassák sokan, illetve bármilyen tèmáról írnék, úgy se tudnék vele mindenkinek megfelelni...
6/7 anonim válasza:
Esetleg még megjelent/megjelenő PC játékokról ajánlót, csajsziknak valami szépségápolási cikket :D ...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az öleteket
2017. okt. 14. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!