Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebook Messenger üzenetet...

Facebook Messenger üzenetet miért nem olvassa el a címzett, ha megkapta az üzenetet?

Figyelt kérdés
Facebook Messenger-en küldtem üzenetet az egyik ismerősömnek. Látom, hogy megkapta, de nem olvassa el, már 2 napja, pedig azóta már többször is volt elérhető állapotban. Előfordult már ilyen máskor is, olyan is, hogy csak több nap múlva válaszolt, vagy egyáltalán nem jött válasz. Máskor meg rendesen megkapja, el is olvassa és válaszol is. Nem értem, hogy miért van ez. Az vajon előfordulhat, hogy amikor az én telefonom azt jelzi, hogy megkapta az üzenetet, az ő készüléke egyáltalán nem jelzi ki, hogy üzenete érkezett, vagy csak napokkal később kapja meg? Fura az egész dolog, mert jóban vagyunk, nem lenne oka letiltania engem, vagy olvasatlanul hagyni az üzeneteimet, ha látja, hogy írtam neki. Ezért nem értem.
2017. okt. 12. 22:04
 1/3 anonim válasza:
100%

Egyszerű a képlet: nem akar válaszolni, ezért inkább meg sem nézi.

Vannak olyan szélsőséges helyzetek, hogy nem jelzi ki az új üzenetet, de ha belépne messengerbe, úgy is látná, hogy van olvasatlan üzenete, és két nap alatt nem hinném hogy csak a chatfejeket használta.

2017. okt. 12. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Én például nem nagyon használom a telefonomon a messengert, ki vannak kapcsolva az értesítések, legtöbbször meg sem nézem, hogy jött-e valami. Nem szeretek az érintőképernyős billentyűzettel vacakolni. Akkor olvasok és válaszolok meg mindent, amikor asztali gép előtt vagyok.
2017. okt. 12. 23:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat.
2017. okt. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!