Szerintetek az észbontók szereplői tényleg ilyen hülyék vagy csak tettetik? És ha igen mennyit kapnak érte hogy ország világ előtt hülyének tettetik magukat?
Figyelt kérdés
2017. okt. 11. 20:34
1/6 anonim válasza:
Én a youtube-ra feltöltött előzetesek közül láttam párat, és szerintem csak megjátsszák. Ennyire senki nem lehet sötét (szerintem).
2/6 A kérdező kommentje:
Biztos? 😂
2017. okt. 11. 21:12
3/6 anonim válasza:
Nyilván nem egy észkombájn egyik ember sem, aki ilyen műsorokban szerepel, de egyértelmű, hogy megjátszott. Amúgy annyi félrevezető műsor van, nem értem, miért nem szabályozzák ezt, hogy ne tudják manipulálni ennyire az embereket.
4/6 anonim válasza:
Az ott szereplők ennyi ésszel nem lennének képesek az életben maradásra.. Ez szerintem is csak megjátszott dolog.
5/6 anonim válasza:
Egyébként nekem az a fura az egészben hogy úgy játszanak a buták mintha a Vágó műsorába lennének vajon miért? Fura nekem az egész műsor nem tudom idáig a való életbe egyszer találkoztam olyan emberrel aki ilyen hülye volt.... nem hiszem hogy ennyit lehet az országba találni aki ennyire analfabéta... hát ha valaki esetleg ismer valakit aki szerepelt benne az írjon rám szívesen megkérdeznék 1-2 dolgot
6/6 anonim válasza:
a mai kérdés az volt két luvnyához, hogy milyen tejből készül a juhtúró?
nos hiába volt segítségnek három válasz, abból egy helyes, egyből rávágták, hogy kecsketejből..
aztán egy benga állat nem tudta megmondani 8 tégla árát, ha másfél tégla tizenöt forint..még saccolni sem volt képes..aztán rávágta, hogy ezer forint.
van az a pénz, amiért ennyire hülye valaki, vagy tényleg ez a szint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!