Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől sárgultak el az adeniumo...

Mitől sárgultak el az adeniumom levelei, és hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Tavasz óta van egy adeniumom közismertebb nevén egy sivatagi rózsám. Eddig nagyon jó érezte magát, számtalan új levelet fakasztott, és kb. kétszeresére nőtt azóta, amióta vettem. Mostanában azonban a levelei fokozatosan elsárgultak, néhány le is hullott. Mitől lehetséges ez? Tudom, hogy kell telelnie, most már kevesebb vizet is kap, valamint sötétebb és hűvösebb helyen tartom, ahogy az interneten is olvastam. Lehet, hogy a telelés miatt sárgulnak el a levelei? Esetleg úgymond lombhullató lenne a nővény? Plusz nem csak elsárgulnak de a szélei ki is száradtak, mintha megégett volna. Ez is a telelés miatt lenne?
2017. okt. 11. 19:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!