Szerinted, milyen lenne egy steampunk világ?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a steampunkot és sokszor képzelem el, hogy milyen lenne egy ilyen világ és én hogyan élnék benne. Ti hogyan képzeltek el egy ilyen világot és hogyan képzelnétek el benne az életeteket?2017. okt. 8. 17:59
1/1 anonim válasza:
Szerintem sok-sok repülő sziget lenne a levegőben, amiken a városok lennének, és mondjuk 5-6 sziget képezne egy államot. Mivel a steampunkra a 20-30-as évekbeli divat, meg ezek jellemzőek, ezért tele lennének a városok kocsmákkal, cirkuszokkal, az utcák mind ki lennének világítva, mindenhol léggömbök, meg ilyenek, mintha egy véget nem érő fesztivál lenne. A repülő szigetek alatt, a föld viszont maga lenne a pokol. Tele lenne hadikísérletek által lett mutáns lényekkel, radioaktivitással, meg mindennel. A városokból oda száműznék a bűnözőket. Én szívesen élnék egy ilyen világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!