Hogyan kell kiűzni a Démonokat az országból?
Mint köztiszteletben álló démonűző, természetesen én is felfigyeltem eme mélyen elszomorító jelenségre. A démonok már köztünk járnak, azonban ezúton is szeretnék figyelmeztetni minden honfitársat, ne kísérletezzen egyedül démonűzéssel. Keressen fel a témában jártas démonűzőket, például engem. Email címem: demonuzoferi@hotmail.com
Ezekben a baljós időkben tartsunk össze, írhatok bátran, a tarifáim igazán emberbarátiak.
Tisztelettel: Tartomány Ferenc, démonűző
Igen én is megpróbáltam itt a falumban de csak minden rosszabb lett. Már az egész utcát Démonok uralják! Kérem segítsen! Nem bírom egyedül és a szentelt víz is fogytán!
Írtam a Pápának de túlságosan lefoglalják az egyház belső ügyei, az aljas rágalmak a pedofil papokról. A Démonoknak semmi sem szent! Már az Egyházat is ostrom alá vették!
Csak szeretném elmondani hogy a 666-os feliratot igen én irtam a házad falára...
Viszont a rituális macskaáldozó az a Babi néni volt!!!!
Ezt ismételd el egymás után 20x:
Gyurcsány takarodj !!!!!!!!!!!!!
Biztosan hatásos
60-70 éve egy Hitler nevű bácsi megpróbálta kiűzni a démonokat, lásd mi lett sorsa...
Komolyabban:
Ez az írás mintha ide illene:
A démonok belőlünk jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!