Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek idol Koreában?

Lehetek idol Koreában?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hatalmas baromságot kérdezek, de idol szeretnék lenni Koreában.(koreai idol) A kérdésem meg, hogy lehettséges e. Mert ugye kiköltöznék, megtanulnám (már tanulom) a nyelvet. Megvalósítható ez, ha nem vagyok Koreai? 15/L

2017. okt. 7. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen naív vagy, ráadásul buta is a témával kapcsolatban. Egyrészt Koreába nem lehet csak úgy kiköltözni. Ez nem pl. Ausztria vagy Németország. Magyarul sem tudsz rendesen, de ha mégis megtanulsz koreaiul magas szinten - amit kétlek -, akkoris kevés lesz ez önmagában. Koreában mindenki beszél koreaiul, ráadásul egy migránsnál jobban, hiszen ez az anyanyelvük. Jó lenne valami plusszt is felmutatni, mert egy maximum C1 szintű koreai nyelvtudás édeskevés a sok anyanyelvi beszélő mellett, akiknek még szakmájuk / diplomájuk is van. A legtöbb koreai idol koreai. Nem sok európai nő beszéli elég magas szinten a koreai nyelvet, aki még meg is felel az ázsiai szépségideálnak. Ha nem pisze orrod van és szép bőröd, valamint kicsit is el vagy hízva, akkor esélyed sincs. Arról nem is beszélve, hogy láthatóan halvány lila gőzöd sincs róla, hogy milyen életük van valójában ezeknek az idoloknak. Alig van idejük aludni, a sok idióta rajongó miatt pedig még párjuk sem lehet, a magánélet pedig csak egy álom.

Szerintem nőjj fel és találj értelmesebb életcélt. Ha a szüleid még nem mondták.

2017. okt. 8. 07:05
 2/3 anonim válasza:
100%
Szerintem mindenkinek van esélye.Még neked is.Nem kell hozzá koreainak lenned de nem árt a magas szintű nyelvtudás.Ha nem tudsz koreaiul akkor Angolul KELL tudnod folyékonyan mert ha azt tudod akkor a gyakornoki idő alatt meg tudják tanítani neked a koreait.A nehézség leginkább az jelenthet hogy juss oda bár már mindenfelé tartanak castingokat szóval nem muszáj hozzá Koreába menned.Interneten is lehet jelentkezni.Énekelni vagy rappelni tudnod kell,meg táncolni is.Senkinek nem garantált hogy bejut de ha sikerül akkor jön a gyakornoki idő ami elég kemény tud lenni főleg ha nem vagy Koreai,mert piszkálhatnak azzal hogy te "más" vagy.Mint mindennek ennek az Idolkodásnak is vannak előnyei és hátrányai is.Az előző válaszoló már leírt egy párat a hátrányaiból.Nos sok szerencsét neked hogy megvalósítsd az álmod. :)Ha akarsz nyugottan írhatsz:) Üdv:Egy lány akinek ugyanez az álma
2017. nov. 24. 18:15
 3/3 jsjsjssjsjsj válasza:
Lehet már nem aktuális kérdés de szerintem van esélyed. ha nincs ázsiai beütésed akkor ott a plasztika amit előszeretettel használnak Koreába én drukkolok neked/nektek!!! ( nekem is ez az álmom)
2020. ápr. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!