Ez zaklatásnak számít? Mit tehetnék ellene?
Sziasztok!
Szerintetek mennyire számít zaklatásnak/mi erre a jó kifejezés? Szituáció:
Tudni kell rólam, hogy egy 18éves alacsony(165cm) srác vagyok.(osztálytársaim jóval magasabbak nálam) Nem nagyon szeretek vitákba vagy egyéb konfliktusokba keveredni illetve amennyire lehet kerülök mindenkit. De mivel gimibe járok van heti öt tesiórám és elkerülhetetlen, hogy össze legyek zárva kb 2-3 percre (amíg átveszem a tornacuccom) a többiekkel.
És most jön a lényeg:
Nagyjából előző tanévben kezdődött ez és először úgy voltam vele, hogy áh biztos csak ökörködik. De ebből az egy alkalomból rendszer lett. Alap szituáció, hogy bemegyünk az öltözőbe és mikor elkezdenék öltözni az egyik srác belekarol a nyakamba és elkezd felfelé húzni, gyakorlatilag folytogat. Jobban belegondolva folyamatosan próbál kötekedni, mert kiteszi elém a lábát stb. de ezek fel sem tűnnek, mert kikerülöm és kész... Aztán a kezdeti egy emberből lett 3 akik ha az egyik elkezdi akkor "én is" "én is"...
Mit kellene tegyek ellene? Szoktam mondani, hogy hagyják abba, de mintha a falnak beszélnék... A legrosszabb az egészben, hogy tényleg nem ártottam senkinek és így nem értem miért csinálják... :/
Előre is köszönöm!
Az ugye megvan hogy kérdezőt az első pofon után 4-en fogják félholtra verni, ugye?
Előtte tanulj valami önvédelmet mert meked annyi lesz.
Aza baj alapból ha szembeszállsz te fogszbajba kerülni.
Paprikaspray az használ, de ne csak egy keveset,fújd addig amíg ki nem fogy. Utána durrantsd arcon, ha esetleg fogja a pofáját és üvölt akkor üsd addig míg ki nem fáradsz vagy amíg rendesen el nem ájul.
Valszeg idegbetegnek fognak nézni de a közeledbe nem fognak többet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!