Jogósitványt kellett újat igényelnem de a C kategória kierült belőle, ez így marad?
ha I. fokú II. es csoportú orvosit adtál le az az 102 es kód akkor benne van a C !
Ha I. fokú I. es csoportú orvosit adtál le akkor 101 es a kód a 12. mezőbe a jogsid hátoldalán úgy mond Úr vezető vagy ésbuktad az összes nagy kategóriát!
Visszont te gondolsz egyet 8 év múlva buszt vagy teherautót akarsz vezetni akkor 102 es orvosit csináltatsz azt adod le az okmányirodába és újra felvezetik a nagy kategóriákat!
Nem buktad el elfekvőbe van úgy hívják . :)
Remélem tudtam segíteni amúgy ez 2013 tol van így... :)
Régebben 101 es kóddal is bevezették a jogsiba csak sokan úgy vállaltak munkát és ezért módosult a rendelet.
Remélem így világosan írtam le :)
Nézd meg a kódot ha 101 es van benne akkor jogosan nem szerepel ha 102 es kód van benne akkor viszont menj be az NKH hoz mert kikerült a rendszerből ami lehetetlen de semmi sem az..
Ha most új orvosit csináltattál akkor 102 eset kelett volna! Nézd meg ! :)
Nagyon köszönöm !
Megnyugodtam !
Szèp napot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!