Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem szánalmas ez?

Csak szerintem szánalmas ez?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy oldalról egy felsőt,aztán 1 hónapig nem hozták ki és nem érhetőel el sehol még emailt se bírnak írni. Aztán odaírtam googlen a boltnak egy véleményt,hogy nem érhetőel el emailbe és 1 hónap alatt nem bírják kihozni a terméket. Erre felhív a csávó hogy szedjem le mert nagy baj lesz belőle :DDD

2017. okt. 3. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Hivatalos eladó volt vagy csak valami magát "shopnak" nevező személy aki Kínából rendeli az árut és ezt az oldalán is feltünteti a kézbesítési időkben (feltűnően sok hétre becsüli). Mert ha igen akkor neked nem biztos hogy igazad van, ugyanakkor ostobaság volt mással megrendeltetni Kínából amire ő ráteszi az ötszörös-tízszeres hasznát amikor te is olcsón meg tudtad volna venni. Az ilyen emberek nem eladók hanem sima közvetítők akinek abból van pénze hogy olcsón megveszi helyetted és drágán eladja.

Ha nincs igaza akkor pedig hiába pattog.

2017. okt. 3. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van csak itt találtam gymsharkos trikót m.o-n...Amúgy az oldal neve urespolo.hu
2017. okt. 3. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hagyd ott a véleményt, ha ennyire nem foglalkoznak a vevővel, akkor megérdemlik. Alap dolog bármelyik webshopnál, hogy 24 órán belül visszaírjanak, még ha totál elmebeteg is az illető.
2017. okt. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!