A sógornőm húgába lettem szerelmes, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fent a lényeg. Annyivel egészíteném ki, hogy a kapcsolat köztünk szerintem nagyon jó. Sógornőmnek van egy kisfia, és én vagyok a keresztapa, a húga pedig a keresztanya. Ketőnk közt a kapcsolat úgy gondolom nagyon jó. Közösen vigyázunk a kicsire, elmegyünk sétálni vele stb. És az utóbbi időmben beleszerettem, de még ezt nem mondtam el neki. Szerintetek mit tegyek?2017. szept. 30. 18:35
1/5 anonim válasza:
Ez kevés info , otthon mi a helyzet mi hiányzik stb ? Köszi
2/5 anonim válasza:
Azt ne is mondd el még neki hogy beleszerettél,de puhatolózhatsz hogy ő ,hogy áll hozzád.
3/5 anonim válasza:
nézd meg a googlit: mit kell tenni, ha az emerke szerelmes.
4/5 anonim válasza:
És mi a gond?? Valamelyiketek nem szabad?
5/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Itthol úgymond jó minden. Az a helyzet, hogy nem nagyon találkozunk mert én is dolgozom, és ő is. Hétvégenként szoktunk találkozni ugye mikor vigyázunk a kicsire. Konkrétan most úgy vagyunk mint két jó barát, csak én ettől többet szeretnék tőle. Minden nap rá gondolok, de komolyan nem telik el úgy nap, óra hogy ne gondoljak rá. Borzasztóan belé szerettem.
Második: Pontosan ezt akarom csinálni, mert holnap találkozunk, és én is erre gondoltam, hogy szépen lassan kiszedjem belőle, hogy ő mit is gondol rólam.
2017. szept. 30. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!