Miert nem tudok vaterafutárt rendelni?
Mindig vaterfutáro keresztül szoktam csomagot feladni vagy mpl vagy pedig a dpd-n keresztül, most valamiért az mpl elakad nem mutatja a postát hogy hol adom fel, s innen nemnis enged tovább,
A dpd-nél mindent kitöltök rákattibtok a megrendelésre aztán visszaáll alaphelyzetbe az oldal s nem kapom semmi visszaigazoló email.tmiért lehet ez????
Előző: ha nem kaptál 10 percen belül visszaigazolást, akkor valamit elrontottál. Pl. elfelejtetted megnyomni az elküldő gombot, vagy valami adatot nem adtál meg, és nem vetted figyelembe a kiírt üzenetet.
Én ma is rendeltem DPD-s vaterafutárt, mire 3 perc múlva beléptem a fiókomba, ott volt a visszaigazoló e-mail, benne az infó, hogy kedden jönnek a csomagomért.
Telefonálni nem szoktak, csak a futár érkezés előtt pár perccel, hogy menjek kaput nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!