Fejből lehet tudni, hogy melyik üveg whiskey melyik vodka?
amelyikre az van írva, hogy whiskey, az whiskey, amelyikre meg az van írva, hogy vodka, az vodka. nem szoktam egyiket se inni, de így logikus :D
ja és gondolom a whiskeyn angol feliratok vannak, meg angol a neve, mivel skóciában gyártják vagy hol, a vodkát meg oroszországban, ja és oroszul водка a neve, szal ha az van ráírva, akkor az vodka :D
Azért elég árulkodó, hogy a whiskey aranybarna szinű, a vodka meg vizzszerű, tök átlátszó......................
Ha ez nem megy, ott már komoly gondok vannak :D
Amúgy boltokban max. 10 féle whiskeyt árulnak, meg ugyanennyi féle vodkát, ennyi márkanevet igazán meg lehet tanulni.
(az én gyűjteményemben mondjuk 56 féle whiskey van, de az már csak haladóknak :) )
Hát, ha a vendég valamilyen nevű valamit kérdez, akkor nagyon nem elég megtanulni, hogy az pl. whiskey. Ha én Cragganmoret kérek tőled és Ballantine'st hozol, mert hát az is whiskey, én megütlek.
A helynek egyébként biztos van egy itallapja, tessék bemagolni. Vagy bemehetsz a tescoba, és felirod a márkákat egy papirra. Johnnie Walker, Jack Daniels, J&B, Jim Beam (nem összekeverni az előzővel!), Ballantine's, Chivas regal, kb. ezek azok a whiskeyk, amik minden helyen vannak. Prémiumokból túl sok van felsoroláshoz.
Vodkával (hulladékkal) nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!