Mit lehet használni kukászsacskó helyett környezetvédelmi szempontból?
Gyerekkoromban nem igazán volt kukás zacskó. A szemét a szemetesvödörbe került, aminek volt teteje, és simán ki lett ürítve a kukába, majd alkalmasint el lett mosva. Mondjuk ott sem szabad elfelejteni, hogy ahhoz víz kell, meg tisztítószer sem árt, így az is terhelheti a környezetet. Meg más szempontból is van ezzel probléma.
Kicsit távolabbról nézve, valószínű nem ez a legnagyobb probléma. A környezetedért sokkal többet tudsz tenni, ha a kukás zacskó kiiktatása helyett mondjuk egy héten egy nap nem használod a számítógépet, tévét, hanem mondjuk olvasol, vagy relaxálsz. Vagy autó helyett tömegközlekedsz, sőt tömegközlekedés helyett gyalogolsz.
Köszi szépen az okoskodó válaszokat... Én is tudom ezeket mind, és törekszem ezekre. Egyszerűen csak eszembe jutott, hogy erről nem szoktunk beszélni és érdekel. Máskor csak akkor válaszoljatok légyszi, ha a kérdésre választoltok, nem akkor, ha bele akartok pofázni egy témába...
#3 köszi a választ!
'Máskor csak akkor válaszoljatok légyszi, ha a kérdésre választoltok, nem akkor, ha bele akartok pofázni egy témába... '
Igenis fonok, ertettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!