Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Postán valaki helyettem...

SOS! Postán valaki helyettem vett át csomagot! Aki nem én vagyok és rossz helyre is ment! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Külföldről rendeltem valamit és már egy jó ideje vártam, azt írták hogy kézbesítés regisztrálva, vagyis elvileg át lettt véve

Meg is kerdeztem a postán de ők csak annyit lattak hogy emődön átvették, én meg Budapestre kertem !

Ilyenkor semmit se lehet tenni komolyan ?? A csomag nem az enyem lett volna hanem masnak! És nagyon kínos ez így és eléggé dühös vagyok! Ha tudna valaki segiteni nagyon megkoszonnem

(És nem írtam el a címem mert eddig minden más csomag megérkezett hozzam)

2017. szept. 25. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Postán csak személyivel és lakcímkértyával tud bárki bármit felvenni. Persze csak akkor ha a nevére szól.
2017. szept. 25. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha voltál a postán, akkor mondták, hogy tudakozványt kell benyújtani.

Ha nemmondták, akkor reklamálhatsz ez miatt is.

A csomag azé, akinek küldték.

Kártérítést kérhetsz

[link]

2017. szept. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!