Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok jó MMORPG-ket?

Mondanátok jó MMORPG-ket?

Figyelt kérdés

Mint pl a Lineage vagy az Aion

Csak egy feltételem van,hogy ne legyen a gépigény egekig érő.Köszönöm mindenkinek!!!!

2010. máj. 27. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
archlord
2010. máj. 27. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
World of Warcraft, Gates of Anadron, Runes of Magic ( hát ez eléggé WoW utánzat xD ), Metin 2 ( ez meg sztem szar, de leírom hátha neked bejön )
2010. máj. 27. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Warhammer, Lotro, EVE, Metin2, Guild Wars, Runescape, Runes of magic és persze a jó öreg Wow.

A minimál gépigénye egyiknek se túl nagy, hisz a minél nagyobb célközönség a cél.

2010. máj. 27. 17:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.Annyi jó játékot mondtatok,hogy most nem tudok választani sem.
2010. máj. 27. 17:24
 5/8 anonim válasza:
World of Warcraft :)
2010. máj. 27. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
wowozzál az nekem is annyira megtetszett, hogy még suliba se mentem
2010. máj. 27. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
igen wow-ozni én is akartam le is volt töltve be is volt játszva,de senki az ég világért nem akarta megmondani hogy hol és hogy kell rá regisztrálni úgyhogy kitörültem.
2010. máj. 27. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ragnarök Online!
2010. máj. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!